Tillbaka

Den inre trädgården – öppen mot himlen – Om retreat, meditation och kristen mystik

107 kr

Artikelnr: 9789175804606 Kategori: Författare: || Förlag: | Antal sidor: 125Format: | Övrigt:

4:e upplagan

Beskrivning

Beskrivning

Människor i vår tid dras till fördjupning, till meditation och bön, till att gå den inre vägen. Många är emellertid osäkra, vet inte hur de skall bete sig, och vågar därför inte följa sin dragning. Att denna bok kan ge svar på många frågor och skingra osäkerheten, är jag övertygad om. Boken är en utmärkt introduktion för den som vill gå in i den stillhet där vi möter sanningen om oss själva men framför allt sanningen om Gud och hans villkorslösa, trofaste och ständigt förlåtande kärlek som ensam kan sätta vårt hjärtas trädgård i blomning och få den att bära frukt, frukt som består. (Wilfrid Stinissen i bokens förord.)

Per Mases, präst i Svenska Kyrkan, har en kontinuerlig erfarenhet av retreat i c:a 50 år och av djupmeditation i c:a 40 år. Han visar hur vår inre trädgård kan få liv och skönhet genom att vara öppen mot himlen och att samma sak gäller hela mänskligheten. »Författarens undervisning står på fast mark och är värd all tillit. Som en god husfar visar han läsaren in på en väl upptrampad stig där Gudssökare i alla tider vandrat.«

Eva Sköndahl har under drygt 25 år skapat sig erfarenhet från sjukvården i egenskap av leg. tandläkare och leg. sjukgymnast. Eva har mångårig erfarenhet som retreat- och meditationsledare. Med ovanstående som grund arbetar Eva numera på heltid, med att även utbilda och vidareutbilda meditationsledare.